De zon gaat voor niks op;
De btw krijgt u terug.

BTW -Zonnepanelen: daarom

U heeft recht op de teruggave van de BTW van uw zonnepanelen. Het is tenslotte uw eigen geld. Het terugvragen van uw BTW is echter vaak lastig en verwarrend. Kom ik er wel voor in aanmerking? Wat als ik iets fout doe? Iedereen heeft hier wel zijn vragen bij. Daarom zetten wij ons al een aantal jaar voor u in, om ervoor te zorgen dat u de BTW van uw zonnepanelen zeker terug krijgt.

Geen BTW, geen kosten

Er zitten gegarandeerd geen adders onder het gras. Komt u in aanmerking voor de teruggave van de betaalde BTW op de door u aangeschafte zonnepanelen? Dan gaan onze ervaren belastingadviseurs uit het gespecialiseerde BTW-Zonnepanelenteam direct voor u aan het werk. Blijkt het dat u toch niet in aanmerking komt voor de teruggave? Dan betaalt u ons niets voor de service.

Haal meer uit uw zonnepanelen

Wilt u graag meer informatie over hoe we te werk gaan bij het regelen van de teruggave van uw zonnepanelen? Of denkt u al in aanmerking te komen voor het terugvragen van uw BTW? Vul dan het teruggave-formulier in, of neem contact met ons op via de telefoon: 043-352 44 77.